Awky.com Gameplays: 333

Kuizi Biologjia pjesa e 16

Please accept our cookies to play this game. Thank you!

rnKy eshte nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 16 permban 51 pyetje te ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth Biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergadituni rreth testit të semimaturës, maturës apo testit pranues në fakultet